De laatste dag!

De laatste dag van het jaar is aangebroken! Voor veel mensen was het afgelopen jaar een ramp, maar ik wil juist even stilstaan bij de positieve dingen die dit jaar me opgeleverd heeft 😊

2020:
- Het jaar waarin ik langzaamaan mijn eigenwaarde terugvond.
- Het jaar waarin ik door Corona nóg meer op mezelf was aangewezen, waardoor ik een stuk comfortabeler met mezelf ben geworden.
- Het jaar dat in het teken stond van mijn operatie. Ik heb het hele traject doorlopen en had gehoopt dat de operatie door zou gaan in december, maar helaas. Hopelijk volgend jaar!
- Het jaar van de zelfontwikkeling. Talloze webinars gevolgd, boeken gelezen en een persoonlijk coachingstraject aangegaan, wat me enorm heeft geholpen om meer zelfliefde te creëren. Ik ben mentaal een stuk sterker geworden!
- Het jaar waarin ik geleerd heb om veel meer te zeggen wat ik denk.
- Het jaar waarin ik mijn eigen website gelanceerd heb waar ik nog mooie plannen mee heb.
- Het jaar waarin ik de hoop op liefde (voorlopig) heb opgegeven. Het traject waar ik mee bezig ben, de operatie, het werken aan een gezond lichaam; dit gaat alle energie van mij vragen. Dit traject ga ik alleen aan! En ik kan dat!

Ik wens iedereen in 2021 alle geluk, liefde en gezondheid ❤️🥂✨ Dat al jullie wensen maar uit mogen komen 💫 Dat we met z’n allen de strijd winnen van Corona 💥 Dat er weer evenementen mogen plaatsvinden. Dat we onze clubs weer mogen aanmoedigen in het stadion in plaats van voor de buis ⚽️ Dat we weer naar optredens en concerten mogen 🎸 Dat we weer samen mogen zingen 🎤 Dat we weer ontspannen mogen winkelen, uiteten en uitgaan 🍻 Dat de ondernemers hun hoofd nog boven water kunnen houden na alle misgelopen inkomsten door de lockdown 😌 En dat de eenzaamheid weer afneemt, nu zoveel mensen gedwongen alleen zijn 💞

Maak er een mooi jaar van allemaal 😘

 

 

3 Reacties
 1. Bonne 3 jaar geleden

  Dat wens ik jou ook allemaal Natasja❤

 2. D.Trolle 3 jaar geleden

  Als je comfortabel bent met jezelf warum dan opereren voor een “gezond” lichaam.
  Dat is juust ongezond.
  Afvallen zit allemaal tussen de oren.
  Net als de mond waar ALLES in geht.
  Of gegaan is als je begrijpt wat ik bedoel.

  • Auteur
   Natasja 3 jaar geleden

   Ik snap wat je bedoelt, maar ben het niet met je eens. Obesitas is officieel erkend als chronische ziekte. Obesitas ontstaat door een combinatie van verschillende factoren. En ja, teveel eten is daar een onderdeel van. Dat is 100% waar. Maar ook het eten op zich, er zit een reden achter waarom iemand dit doet. Het lijkt heel simpel. Afvallen? Gewoon even wat minder eten. Nee. Er komt zoveel meer bij kijken. Een operatie krijg je niet zomaar. Er gaat een uitgebreid traject aan vooraf. Niet iedereen komt er zomaar voor in aanmerking. Je moet al heel veel pogingen hebben gedaan om af te vallen en dit ook kunnen aantonen. Je wordt gescreend door de psycholoog, of je het wel aankunt. Het is een hele weg die je aflegt. En er wordt enorm veel van je gevraagd. Het is een uiterst risicovolle operatie, die beslissing neem je niet zomaar. En geloof me, ook daar heb je een positieve mindset voor nodig. Zonder juiste mindset is er geen resultaat. De operatie is een steuntje in de rug, maar het is geen wondermiddel. De opmerking “afvallen zit allemaal tussen de oren” vind ik dus behoorlijk kortzichtig.

Geef een reactie

©2024 HappyMindStyle.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?