Daar is -ie dan, mijn eerste blog!

We zijn online!

Op 18 december 2020 laat in de nacht (of vroeg in de ochtend, het is maar hoe je het bekijkt, haha) is Happy Mindstyle in de lucht gegaan. Ik liep al een tijdje rond met dit idee. Mensen die me al wat langer kennen, weten misschien nog wel dat het beheren van websites mij niet geheel onbekend is. Zo heb ik in mijn puberteit jaren een website onderhouden over mijn idool destijds: Sander Boschker. Vooral in die periode was ik online erg actief; ik was altijd wel bezig met het beheren van websites of online Clubs over diverse onderwerpen. Op een gegeven moment ga je dan studeren en heb je er eigenlijk geen tijd meer voor.

Een aantal jaren geleden heb ik een tijdje geblogd. Dit was in een periode dat het heel wisselend met mij ging. Ik kampte met wat spanningsklachten en was ontzettend aan het worstelen met mijn negatieve zelfbeeld, met name veroorzaakt door mijn gewicht. Dat is tenminste wat ik je toen verteld zou hebben: ik zou me veel en veel beter voelen als ik een slank lichaam zou hebben. Inmiddels weet ik dat mijn gewicht niet zozeer het probleem was, maar mijn eigen kijk hierop en mijn angst en gevoel wat anderen hier wel niet van zouden denken.

Als ik mijn blogs van toen teruglees, zie ik mijn worsteling en realiseer ik me dat ik de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt. Ik heb actief aan mezelf gewerkt; veel (zelfhulp)boeken gelezen, webinars gevolgd, opdrachten gemaakt en zelfs gesprekken gehad met psychologen. En toch viel ik steeds weer terug in mijn oude denkpatronen. Ik wíst wel dat er niets mis met mij was, maar toch voelde dit niet zo voor mij. En het lukte me dan ook niet om dit te veranderen. Tot het afgelopen jaar. Ik dacht bij mezelf: ik wil me niet langer zo voelen. Ik wil dat er wat gaat veranderen. Corona kwam om de hoek kijken en dit was voor mij het moment dat ik dacht: tijd om op te staan, tijd om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ik zei tegen mezelf: "je gaat dit doen. Dat dit tijd kost, geeft niet, maar je gaat íets doen. Elk stapje in de goede richting is er weer één".

Ik vond het lastig om te bedenken wat ik dan nodig had. Maar door Corona stonden er overal en nergens coaches op die online webinars/masterclasses verzorgden, e-books schreven en via bijvoorbeeld Zoom online 1-op-1 sessies gingen geven. Ik besloot meerdere online masterclasses te gaan volgen en keek wat bij mij paste. Er waren een paar coaches die mij heel erg aanspraken en die precies de gevoelige snaar bij mij raakten. Dit inspireerde mij en ik volgde op een gegeven moment wekelijks één of meerdere masterclasses. Ik maakte ook echt de opdrachten en probeerde langzamerhand steeds meer oude patronen te doorbreken en hiervoor in de plaats nieuwe patronen aan te leren. Ik voel me nu zoveel beter! In volgende blogs zal ik hier nog meer over vertellen.

Hoe dan ook, door de vele masterclasses die ik gevolgd heb en alles wat ik de afgelopen jaren, maar vooral ook het laatste jaar geleerd heb, ben ik ontzettend geïnspireerd geraakt om hier iets mee te gaan doen. Ik wil mijn verhaal delen, want ik weet zeker dat velen zich kunnen herkennen in mijn verhaal. En ik hoop dan ook andere mensen te inspireren met mijn blogs. Daarnaast ben ik nog veel meer van plan met deze site. De toekomst zal uitwijzen wat dit precies zal zijn.

In mijn volgende blog zal ik dieper ingaan op het afgelopen jaar. Het jaar 2020 is bijna voorbij en 2021 komt eraan. Tot bij mijn volgende blog! 🙂

10 Reacties
 1. Bonne 3 jaar geleden

  Super en knap dat je hiermee bent begonnen en wens jou heel veel succes en ik ben super trots op jou😘

 2. Jolande Beijerink 3 jaar geleden

  Zo.

  Hier maak je toch zeker ff een punt!
  Zó duidelijk en niet bang voor jezelf of de reacties van de ander.
  Ik denk dat je hiermee velen kunt bereiken die ook met zichzelf vechten.

  Succes!
  Ik volg je…😘

  • Auteur
   Natasja 3 jaar geleden

   Bedankt voor je fijne woorden, Jolande! 😘

 3. Wilfred 3 jaar geleden

  Knap van je !😀
  Wat je allemaal al bereikt hebt.
  Ga zo door 👍
  Je helpt velen op het goede spoor.😀
  Dit geeft moed
  Je doet het super goed👍

  Heel veel succes 😘
  Ik volg je

 4. Annelies 3 jaar geleden

  Heel mooi Natasja, nu met kleine stapjes doorlopen. Jij kunt dit – dat weet ik. Liefs Annelies

 5. Nayana 3 jaar geleden

  Wat heb je een mooie ontwikkeling doorgemaakt Natasja! Ook veel herkenbaar van mijn eigen reis. Keep going! 😃

Geef een reactie

©2024 HappyMindStyle.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?